DOMinvest d.o.o. je građevinska tvrtka koja se bavi vođenjem i realizacijom građevinskih projekata, izvođenjem građevinsko-obrtničkih radova, te rekonstrukcijom postojećih objekata.

U našem radnom okruženju potičemo zajedništvo, profesionalizam i fleksibilnost, kao preduvjet za pružanje kvalitetne usluge klijentima te našim dragocjenim partnerima.

Misija

Naša misija kao građevinske tvrtke je pružanje profesionalne usluge uz primjenu suvremenih tehnologija i kontinuirano unaprijeđenje procesa gradnje. Kao tim pouzdanih stručnjaka, posvećeni smo najvišim standardima upravljanja kvalitetom. Gradimo dugoročne odnose s našim klijentima putem transparentnosti i partnerstva u svim fazama projekta.

Vizija

Stvaramo građevine koje inspiriraju, povezuju i obogaćuju živote ljudi.

Kompanijske vrijednosti

POUZDANOST Usredotočeni smo na sve što radimo, činimo ono što kažemo i odgovorni smo za sve naše radnje i rezultate. Učinkovitim radom i kontinuiranom suradnjom, koristimo svoj puni potencijal i pokrećemo svoj uspjeh.

PROFESIONALIZAM – Stručna znanja koja imamo i njihova primjena temelj su na kojem gradimo poslovanje. Znanja redovito usavršavamo i međusobno dijelimo kako bismo stalno podizali razinu kvalitete usluge.

TRANSPARENTNOST – Poštujemo najviše etičke standarde i ponašamo se odgovorno i dosljedno u svom radu. Jasna, transparentna i otvorena komunikacija omogućuje nam stvaranje kvalitetnih i dugoročnih odnosa.

PARTNERSTVO Gajimo kulturu partnerstva kroz timski rad, uvažavanje tuđeg mišljenja i pružanje međusobne potpore. Stvaramo okruženje koje je poticajno i nadahnjuje zaposlenike za ostvarenje punog potencijala.

UPRAVLJANJE KVALITETOM – Koristeći suvremenu tehnologiju i najbolje prakse osiguravamo da svaki projekt bude izveden u vrhunskoj kvaliteti. Težimo unapređenju procesa i edukaciji naših zaposlenika kako bi osigurali iznimne rezultate našim klijentima.

Projektiranje
Građevinski radovi

Kako vam naš tim može pomoći?

Kontakt podaci:

  • info@dominvest.hr

  • 01 / 4242 250

  • Zagrebačka cesta 143 A, Zagreb

Dogovorite sastanak ili zatražite savjet naših stručnjaka. Veselimo se gradnji zajedničke priče!