DOMinvest d.o.o. je tvrtka koja se bavi građevinskim radovima, projektiranjem, dizajnom interijera te konzultantskim uslugama u građevinarstvu.

Svakom poslu pristupamo individualno s jednakom važnošću i nastojimo održavati visoki stupanj kvalitete kod svih usluga koje nudimo. Naši djelatnici imaju veliko iskustvo u građevinarstvu i spremni su svaki zadatak odraditi maksimalno pouzdano, stručno i predano.

U našem radnom okruženju potičemo zajedništvo, profesionalizam i fleksibilnost, kao preduvjet za pružanje kvalitetne usluge klijentima te našim dragocjenim partnerima.

Misija i vizija

Misija naše tvrtke jest ponuditi kvalitetnu, ekonomičnu i originalnu uslugu izvođenja radova i projektiranja.

  • Spremnost odgovoriti na najnovije tehnološke zahtjeve kod izvođenja radova
  • Kontinuirano praćenje noviteta te profesionalno usavršavanje svih djelatnika
  • Unaprjeđenje tehnologija, praćenje rezultata i prilagođavanje tržištu
  • Nagrađivanje rada i zalaganja zaposlenika tvrtke

Vizija tvrtke DOMinvest d.o.o. je razvitak u eminentnu građevinsku tvrtku koja svojim znanjem, iskustvom i tehnologijom može pružiti najzahtjevnije usluge izvedbe građevinskih radova te usluge projektiranja.

Tko sve sudjeluje u našim projektima?

procjena i savjeti

(1) Ovlašteni projektant
Naš ključni stručni djelatnik za početak procesa gradnje. Da bi izrada projekata ispunila sve ciljeve i želje investitora, naš ovlašteni projektant će otvoreno komunicirati s vama, savjetovati vas i pratiti vas kroz cijeli proces.

 

izvođenje radova

(2) Ovlašteni voditelj građenja
Naš iskusni građevinski tim predvođen je ovlaštenim voditeljem građenja koji svakodnevno brine da se radovi izvode prema projektnoj dokumentaciji, aktualnim zakonima i propisima te u skladu sa strukom.

planiranje i priprema

(3) Licencirani dizajner interijera
Uz sjajne i moderne ideje naš licencirani dizajner interijera vaš objekt može pretvoriti u prostor iz snova. Uz pomoć 3D vizualizacije omogućit ćemo vam da vizualizirate svoje želje i da svaki detalj bude savršen.

Projektiranje
Građevinski radovi

Kako vam naš tim može pomoći?

Kontakt podaci:

  • info@dominvest.hr

  • +385 98 955 6548

  • Frankopanska 33, Prelog

  • Zagrebačka cesta 143 A, Zagreb

Dogovorite sastanak ili zatražite savjet naših stručnjaka. Veselimo se gradnji zajedničke priče!